Loopbaanbegeleiding

De tijd dat je van school kwam en meteen een jobkeuze voor het leven maakte ligt ver achter ons. Dit komt door de sterk evoluerende technologie en de continu veranderende maatschappij. Nieuwe kansen bieden zich aan. Het is daarom goed om regelmatig stil te staan bij je loopbaan:

Wat geeft je energie?
Wat inspireert je?
Waar liggen jouw passies?
Wat zijn je talenten?

Ontdek vervolgens hoe je deze kunt inzetten in je huidige job of welke nieuwe keuzes je kunt maken.

Denken over je loopbaan is ook loopbaanplanning over langere termijn.  De overheid biedt via loopbaancheques de kans om je in dit denkproces professioneel te laten begeleiden. GENENRATION BALΛNCE is een door de VDAB erkend loopbaancentrum.

Wat kun je verwachten?

Na het gratis kennismakingsgeprek volg je een traject in 4 stappen. Dit stappenplan biedt een kader voor een logische opbouw van jouw reflectie maar laat ook ruimte voor een persoonlijke benadering op maat van jouw loopbaanvraag.

Je ontvangt bij elke sessie een werkbundel waarin de stappen zijn uitgeschreven en je je persoonlijke inzichten en reflecties kunt noteren.

De coaches van Generation Balance gaan nog een stapje verder. Na stap 4 krijg je tips en info mee over hoe je je loopbaan in de toekomst kunt blijvend laten evolueren.

Praktisch

De loopbaancheques kunnen worden besteld via de website van de VDAB. Om recht te hebben op loopbaancheques moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

 •  Je werkt minimum 7 jaar in loondienst of als zelfstandige
 • Ook wanneer je ziek bent en je nog onder contract staat of in je opzegtermijn
 • Je hebt recht op maximaal 2 cheques om de 6 jaar
 • Je woont in Vlaanderen

Een cheque kost 40 euro. De eerste geeft recht op 4 uur coaching, de tweede op 3 uur.

Neem gerust contact op met ons voor verdere uitleg over de voorwaarden en procedure.

Bestel je cheques hier.

VDAB Logo Loopbaancheque


Onze coaches

 • Nancy Wynants

  Nancy WynantsRegio Beerse / Oostmalle / Turnhout
  Lindenlaan 10, 2340 Beerse
  Turnhoutsebaan 72a,2390 Malle

  Gsm : 0485 / 65 83 30
  n.coaching2020@gmail.com

  Over Nancy:
  Nancy heeft een ruime ervaring in de non-profit en het maatschappelijk werk. Als preventie-adviseur hecht zij veel belang aan welbevinden op het werk. Geloof in eigen kracht en kwaliteiten maar ook vitaliteit is een belangrijke pijler.
  ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Een open visie en een warme doch professionele houding, gedrevenheid om tot positieve oplossingen te komen, rust en structuur bieden in tijden van stress en onzekerheid is wat je mag verwachten. 

 • Sigrid Bayens

  Sigrid BaeyensRegio Antwerpen / Berchem
  Dianalaan 27, 2600 Berchem

  Gsm : 0479 / 21 73 34
  info@sigridbaeyens.be

  Over Sigrid:
  Na mijn studies Communicatiewetenschappen werkte ik 23 jaar als HR Partner in verschillende sectoren. Sinds april 2018 werk ik als freelance HR Consultant en in augustus 2019 startte ik als freelance loopbaancoach.

  Met mijn enthousiasme en vuur verbind ik mensen en zo kom tot mooie resultaten. Als loopbaancoach focus ik mij op zowel arbeiders als bedienden. Vaak krijg ik te horen dat ik rechttoe rechtaan advies geef en een mensenmens ben. Ik werk vanuit mijn hart en zal je steeds een eerlijk traject bieden.