Over ons

Mensen zijn vaak op zoek naar een nieuw evenwicht. Vrouwen en mannen. Jong en ouder. De eisen die de omgeving aan ons stelt, nemen nog altijd toe. Technologie vervreemdt ons van onszelf en sociale media vervreemden ons van anderen. De evolutie van ons brein verloopt veel trager dan de manier waarop ons leven voortdurend verandert. Geen wonder dat het je te veel wordt. Het is alsof de tekening van je leven vervaagt. Je gaat op zoek naar hulp. Want alleen lijkt het je niet te lukken.

Je bent welkom bij GENERATION BALΛNCE. Je zit goed bij ons. Jij staat hier centraal. Jij versterkt onze missie. Onze coaches luisteren naar jouw vraag. Naar jouw aarzeling. Jouw twijfel is onze aandacht. Jij komt met ons opnieuw in balans. Jij tekent je leven opnieuw uit, en wij begeleiden je daarbij. Zo breng jij jezelf opnieuw in evenwicht. In balans.

Vertrouwen staat centraal tussen ons beide. Je zal je geborgen voelen in de wereld van GENERATION BALΛNCE. Wij selecteren onze coaches immers zeer nauwkeurig. Zij ademen de warme solidariteit die GENERATION BALΛNCE uitdraagt. Daarom respecteren zij jou en garanderen zij jouw anonimiteit. Omdat jij in het hart van onze organisatie staat, en niet wijzelf.

Bij GENERATION BALΛNCE vind je professionele en tegelijk begripvolle coaches. Zij hebben immers zelf ook ervaren wat een burn-out betekent . Zij weten hoe je je hoogsensitiviteit mag koesteren. Net als jij hebben zij ervaren dat het beheren en beheersen van je aandacht je kan beschermen tegen stress. Hun kennis van organisaties en het bedrijfsleven helpen je doeltreffend vooruit in het tekenen van je nieuwe job op basis van je talenten. Je vindt hier een antwoord op je vragen over je leven en je loopbaan.

Je leert samen met ons je aandacht opnieuw te waarderen. Je ontmoet opnieuw verwondering. GENERATION BALΛNCE leert je om opnieuw sterker te worden. Jij staat immers niet alleen. Wij staan schouder aan schouder bij je herstelproces bij burn-out. Wij geleiden je bij jouw re-integratie in de wereld die je even te veel werd. Wij heten je welkom in de wereld van hoogsensitiviteit. Jij tekent je leven opnieuw uit. Jij ontwerpt. Wij coachen en steunen je voluit.

Bert De Vos
Bert is docent en program manager aan de Antwerp Management School, de managementopleiding van de Universiteit Antwerpen. Hij heeft een ruime ervaring binnen de nationale en internationale financiële en vastgoedsector. Op basis van deze beleving, legt hij zich volop toe op kennisoverdracht en begeleiding.

Bert wordt gedreven door luisteren, lezen, observeren en het versterken van talenten en competenties in mensen. Hij zoekt mee naar rechtvaardigheid, gelijkheid, puurheid en mildheid. Bert houdt van kunst, boeken en (metal) muziek. De mens is zijn fascinatie. Hij begeleidt mensen die hun leven niet langer in functie van stress willen uittekenen. Hij heeft een bijzondere aandacht voor mensen met burn-out.
Christel Stubbe
Christel heeft een jarenlange en onderbouwde ervaring in hoogsensitiviteit, stress en burn-out, loopbaancoaching, persoonlijke en professionele ontplooiing.

Op een gedreven en empatische manier brengt zij mensen opnieuw in hun kracht. Haar nuchtere aanpak is oplossingsgericht.
Christel wordt gewaardeerd om haar openheid, verbondenheid, rustgevendheid en leergierigheid.