Loopbaanbegeleiding

De tijd dat je van school kwam en meteen een jobkeuze  voor het leven maakte ligt ver achter ons. Dit komt door de sterk evoluerende technologie en de continu veranderende maatschappij. Ook wij veranderen mee. Het is goed om regelmatig stil te staan bij je loopbaan. Om bewust stil te staan bij wie je bent en wat je talenten en waarden zijn. Hoe je die kunt inzetten in je huidige job of welke nieuwe keuzes je kunt maken.

Vandaag zijn er heel wat opportuniteiten, maar tegelijk maakt het velen onzeker. De meesten onder ons weten wat ze niet willen, wat ze wel willen is moeilijker te verwoorden.

Wat geeft je vleugels?
Wat inspireert je?
Waar ligt jouw passie?

Denken over je loopbaan is ook loopbaanplanning over langere termijn.  De overheid biedt via loopbaancheques de kans om je in dit denkproces professioneel te laten begeleiden. Bij GENENRATION BALΛNCE kun je gebruik maken van deze loopbaancheques. Wij werken hiervoor samen met Het Coachingatelier.

Wat kun je verwachten?
Samen bekijken we eerst jouw loopbaanvraag. We bepalen wat jouw loopbaandoel is en in functie daarvan onderzoeken we wat je mogelijkheden zijn. Er worden gepaste oefeningen aangeboden en we gebruiken  ondersteunend materiaal om tot nieuwe inzichten te komen en om structuur te creëren. We bekijken hoe je verder kunt investeren in je loopbaan en welke stappen je kunt zetten.

Praktisch
De loopbaancheques worden besteld bij de VDAB. Dit kan online via de website of telefonisch op het nummer 0800 / 30 700. Om recht te hebben op loopbaancheques moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:
– je werkt minimum 1 jaar in loondienst of als zelfstandige
– ook wanneer je ziek bent en je nog onder contract staat of in je opzegtermijn
– Je hebt recht op maximaal 2 cheques
– je woont in Vlaanderen

Een cheque kost 40 euro en geeft recht op 4 uur coaching.

Neem gerust contact op met ons voor verdere uitleg over de voorwaarden en procedure.