Aanpak

aanpak

Een goed evenwicht is key

Wist je dat….

onderzoek een onweerlegbaar verband aantoont tussen de "100 best places tot work for" en de financiële prestaties van organisaties? Kort gezegd, tevreden en betrokken medewerkers vormen de sleutel tot organisatiesucces. 

Deze top 100 bedrijven, bekroond om hun uitmuntende werkplekcultuur, behalen op lange termijn aanzienlijk hogere winsten op de beurs.
​​​​​​​
Dit samenspel tussen mens (people) en organisatie (profit), binnen de context van een snel veranderende maatschappij (planet) intrigeert en passioneert ons en vormt daarom ook het fundament van ons missie en visie.

Contacteer ons

Organisaties hebben vandaag niet enkel de uitdaging om klanten aan te trekken maar ook om een veilige, duurzame omgeving te creëren voor hun werknemers. Het zijn deze werknemers die hun dichter bij hun doelen brengen, met hun productiviteit, creativiteit en innovatieve ideeën.

Ze zijn de drijvende kracht achter organisaties die niet alleen streven naar winst, maar ook naar het welzijn van mensen  en onze planeet. En dat alles onder het bezielende leiderschap van mensen die weten wat het betekent om andere te inspireren en te laten groeien. 
Dit vormt dan ook de basis van ons model.

​​​​​​​Als je als onderneming in de toekomst een vast zitje in de markt wil, zijn de waarden duurzaam leiderschap, engagement en wendbaarheid van onmisbaar belang.

Wendbaarheid

In een wereld waar verandering de enige constante is, is wendbaarheid een voorwaarde om te kunnen overleven, evolueren en floreren.

Engagement

Betrokkenheid leidt tot innovatieve ideeën en een positieve impact op het bedrijfsresultaat.

Goed Leiderschap

Een cruciale katalysator voor het algehele succes van de onderneming.

ONDERZOEK Gallup 2023

De economische groei daalt en het laag engagement kost de economie ontzettend veel geld. Stress blijft historisch hoog en heeft een grote impact op de productiviteit en prestatie. 

Volgens het Gallup onderzoek is 70% van de teambetrokkenheid toe te schrijven aan de leidinggevende. 

Top focus moet liggen bij het verbeteren van het engagement en de wellbeing. 

Alles evolueert alsook de leiderschapsstijl. 
​​​​​​​
Europa heeft het laagste engagement in de hele wereld. Slechts 13% voelt zich betrokken. In België is slechts 11% geëngageerd en dit maakt dat België in de in de top 10 staat van laagste engagement percentage van de wereld.

Blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen. Heb je graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Wij helpen je met plezier verder.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!