Re-integratie

re-integratie

Duurzaam herstarten

Duurzame oplossingen

De re-integratiecoach van GENERATION BALΛNCE kan hierin een belangrijke rol spelen.  

Niet alleen op het moment zelf van je terugkeer, maar ook reeds geruime tijd voordien. Dat kan in de vorm van coaching en/of loopbaanbegeleiding.

Voor de werkhervatting toetsen we samen af of het jou lukt de tijdens coaching aangeleerde vaardigheden in te zetten, signalen tijdig te herkennen en bewuste keuzes te maken. Zo verlagen wij in belangrijke mate de kans op een terugval en werken we samen aan duurzame oplossingen.

Communication is key

We bekijken of je job of organisatie nog de ideale werkplek voor jou kan zijn. Misschien is jobcrafting aan de orde. Misschien moeten we in gesprek gaan met de werkgever, leidinggevende of HR. Als jij dit wenst, dan kunnen wij als vertrouwenspersoon fungeren, tijdens je afwezigheid of tijdens je re-integratietraject.  Betrokkenheid en communicatie zijn van belang.

We loodsen jou door je rechten en plichten, een persoonlijk stappenplan en de te nemen stappen. Werkhervatting wordt nog vaak gezien als een negatief proces, terwijl dit ook leer-en groeikansen biedt voor zowel werknemer als werkgevers.

Work/life balance

Samen zoeken wij pragmatische oplossingen waar jij je goed bij voelt, met aandacht voor vitaliteit, een vernieuwde work/life balance en duurzaam inzetbaar blijven.

Is re-integratie niet aan de orde, dan hebben we aandacht voor het verwerkingsproces, je ‘levend verlies’ en heroriëntering.

Neem contact op

Blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen. Heb je graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Wij helpen je met plezier verder.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!