Over ons

Geboeid door mensen

Generation Balance

Jouw kompas op de oceaan van mogelijkheden

Bij Generation Balance zien wij persoonlijke en organisatorische groei als een ontdekkingsreis vol potentieel en kansen. Wij zijn toegewijd aan het leveren van zorgvuldige begeleiding en ondersteuning, geheel op maat gemaakt voor elk individu en elke organisatie. Of je nu een jonge professional bent die aan het begin van een carrière staat, of een ervaren leider die hogere doelen nastreeft, we creëren een omgeving waarin iedereen kan floreren.​​​​​​​

Onze missie is mensen te inspireren om in zichzelf te geloven, want dat is de eerste stap op weg naar succes. Mensen doen bewegen en groeien geeft ons energie. Wij geloven in de inherente kracht van elk individu en elke organisatie, en doen er alles aan om deze kracht tot uiting te brengen en aan te wenden voor duurzame groei en evenwicht.

Het team van Generation Balance bestaat uit vier toegewijde partners, elk met een passie voor menselijk welzijn.

15+

Jaren ervaring

Nancy en Christel leiden ons loopbaancentrum waar zij toekomstige loopbaancoaches opleiden en bestaande coaches ondersteunen. Onze coaches worden zorgvuldig geselecteerd volgens de waarden en normen van Generation Balance.

Christel en Ann nemen de leads in organisatietrajecten. Met hun uitgebreide ervaring en kennis, vormen hun strategieën het hart van onze bedrijfsprogramma's.

Bert is verantwoordelijk voor de financiële aspecten. Zijn expertise stelt ons in staat elke beslissing op een gestructureerde en bewuste manier te nemen, terwijl onze focus altijd op onze mensgerichte missie blijft liggen.

Onze gedeelde inzet maakt ons een sterk team, klaar om een positieve impact te maken. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken in jouw reis naar groei en balans.

Partners

Blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen. Heb je graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Wij helpen je met plezier verder.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!