Ontdek jouw loopbaanpad

Loopbaanbegeleiding

Ontdek jouw loopbaanpad

In een wereld van voortdurende verandering en technologische vooruitgang is het essentieel om regelmatig stil te staan bij je loopbaan, ook jij verandert mee. We beschouwen loopbaanbegeleiding niet als een EHBO-kit die je pas opent wanneer het misgaat, maar eerder als een geplande pitstop. Hier laad je niet alleen op, maar stuur je ook bewust bij, zodat je op koers blijft richting jouw doelen.

"How we spend our days is how we spend our lives.”
- Annie Dillard

Geluk laat zich niet door officiële werktijden begrenzen. Ervaar je werkgeluk, dan ben je na je uren energieker, je bent een leukere partner en ouder én je hebt meer zin in zinvolle activiteiten na het werk. Het geluk dat we ervaren in ons werk beïnvloedt onze work/life balance meer dan we vaak beseffen.

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is als een kompas voor je carrière, een persoonlijke reis om zowel inzicht te krijgen in jezelf als in je professionele pad. Het is een steunmaatregel van de overheid om jou de kans te geven te ontdekken wat je talenten, doelen en passies zijn en zo je loopbaan vorm te geven en meer werkgeluk en balans te ervaren.

  
Herken jij je jezelf in volgende zaken? Dan is loopbaanbegeleiding zeker iets voor jou.
  • Carrièreswitch of sleutelen aan je huidige job
  • Voorbereiding op evaluatiegesprekken
  • Betere relaties op de werkvloer
  • Energiek en veerkrachtig in je job
  • Goede work/life balans
  • Positieve mindset en werkplezier
  • Preventie van burn-out
  • Re-integratie na burn-out
  • Zingeving
  • Starten als ondernemer

Wil jij ook meer geluk ervaren in je job?

Wat geeft jou energie?

Wat zijn jouw talenten?

In welke omgeving floreer jij?

Hoe neem je regie over jouw leven?

Hoe werken we bij Generation Balance

Verwacht een warme, resultaatgerichte begeleiding waarin we op zoek gaan naar duurzame antwoorden. 

Onze ervaren loopbaancoaches nemen de tijd om jou te leren kennen, jouw doelen te begrijpen en samen een strategie te ontwikkelen om jouw loopbaan naar nieuwe hoogten te brengen. Door middel van één-op-één sessies, praktische oefeningen en gerichte begeleiding helpen we je bij elke stap.

Onze coaches maken hierbij gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodieken die jou kunnen helpen in jouw ontdekkingstocht.
​​​​​​​
Denken over je loopbaan is ook loopbaanplanning over langere termijn. Daarom bieden we een denkkader dat je in de toekomst regelmatig kunt inzetten om te reflecteren over werk.
Ontdek het team

Blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen. Heb je graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Wij helpen je met plezier verder.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!