2024, EEN NIEUW JAAR, NIEUWE OPPORTUNITEITEN! NIEUWE WERKBAARHEIDSCHEQUES!


Het is zover: 2024 heeft zijn intrede gedaan. Een onbeschreven blad ligt voor ons, voller dan ooit met nieuwe mogelijkheden en kansen, zeker voor bedrijven en organisaties die het welzijn van hun werknemers serieus nemen. Heb je al kennisgemaakt met 2024, EEN NIEUW JAAR …. NIEUWE WERKBAARHEIDSCHEQUES? Zo niet, dan is het hoog tijd om in actie te komen!

Heb jij al gedacht aan werkbaarheid?

Stel je voor: je wilt het mentaal welzijn van je medewerkers verbeteren en streeft naar een organisatie waar werkplezier en productiviteit hand in hand gaan. De Vlaamse overheid biedt met de werkbaarheidscheques een helpende hand – een steun tot wel €9.000. Klinkt goed, toch?

Wat kunnen de nieuwe werkbaarheidscheques voor jou betekenen?

Dacht je dat het verbeteren van de werksfeer een dure grap was? Dan hebben we goed nieuws: 2024, EEN NIEUW JAAR …. NIEUWE WERKBAARHEIDSCHEQUES zetten de deur wagenwijd open voor ondersteuning. Bij GENERATION BALANCE begrijpen we dat investeren in je medewerkers essentieel is. Met de werkbaarheidscheques kun je een significante stap zetten richting een gezondere organisatie.

Met onze hulp krijg je inzicht in stressniveaus, motivatie en leerkansen van je team. We ontrafelen de complexiteit van je organisatiestructuur en creëren een helder actieplan. En dat niet alleen: onze dienstverlening valt onder de KMO-portefeuille, wat het financieel nog aantrekkelijker maakt.

GENERATION BALANCE:  Jouw partner in werkbaar werk

Bij GENERATION BALANCE geloven we in een aanpak die past bij jouw unieke bedrijfscultuur. We zijn niet alleen een luisterend oor, maar ook een drijvende kracht die je begeleidt in het hele proces. Loopbaanbegeleiding, coaching, leiderschapstraining; wij hebben alle tools in huis om de werkbaarheid binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Praktische zaken rondom de werkbaarheidscheques

Ben je geïnteresseerd? Hier zijn wat praktische details om in gedachten te houden:

  • Looptijd: 1 januari 2024 - 31 augustus 2024.
  • Aanvraagdeadline: 31 juli 2024.
  • Steun: Maximaal €9.000, tot 60% van de kosten.
  • Eigen financiering: Je dient 40% zelf te bekostigen.

Voor meer informatie, bezoek de website van de Vlaamse overheid of neem direct contact op met ons bij GENERATION BALANCE. E-mail ons op contact@generationbalance.be of bel naar 0473502068. Laat de kans op 2024, EEN NIEUW JAAR …. NIEUWE WERKBAARHEIDSCHEQUES niet aan je voorbijgaan - jouw team en bedrijf verdienen het beste.

Begin vandaag nog met het zetten van stappen naar een gezondere, dynamische werkplek waar iedereen kan schitteren!

 

Contact

Contacteer ons voor meer info

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen. Heb je graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Wij helpen je met plezier verder.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!