Evelien Bauduin

  • Oost-Vlaanderen
  • Regio
  • Kruishoutem

Met z’n allen in de file staan om dan mails naar elkaar te sturen. Er moet toch meer zijn dan dat?

Droom jij ook van meer evenwicht tussen werk en gezin? Niet krampachtig alle bordjes in de lucht houden? Het kan! Maar dan zijn er wel een aantal keuzes die je moet maken. 

Om te beginnen het perfectionisme loslaten. De perfecte werknemer, perfecte partner, perfecte moeder. Je best doen is meer dan genoeg. Het hoeft niet allemaal vlekkeloos te verlopen. Fouten maken hoort er nu eenmaal bij. Dat maakt ons menselijk.

Die kwetsbaarheid omarmen en er zelfs fier op durven zijn. Het helpt je vooruit. Hulp durven vragen is de eerste stap. Vroeg of laat komen we allemaal op dat punt waarop we het even niet meer weten.

Zelf stond ik ook heel lang te twijfelen over welke route ik zou kiezen. Ik wou alles worden. Niks missen. Dus ging ik in op alles wat op mijn pad kwam. Luisteren naar mijn buikgevoel en wat ik zélf echt graag wou doen was er niet bij. Zolang anderen maar tevreden waren.

Op de rand van een burn-out heb ik hulp gezocht. Ik vond een coach die het potentieel in mij zag. Die me liet geloven in mezelf en in mijn eigen kracht. Die het zotte idee van een eigen onderneming aanmoedigde en mee vorm gaf. Ik ben haar nog altijd dankbaar.

Intussen heb ik geleerd dat ik niet in één hokje hoef te passen. Dat ik mijn eigen weg mag gaan. Mijn hoogsensitiviteit zie ik niet meer als belemmering maar als kracht.

We hebben allemaal op dat kruispunt gestaan. Niet weten welke weg de beste optie is. Bang om te kiezen. Blijven trappelen ter plekke in besluiteloosheid.

Het is helemaal ok. Het hoort erbij. Loopbaancoaching laat je kijken naar het punt waar je nu staat. Naar waar je heen wil. Naar de verschillende opties. Dit proces van vertragen, stilstaan en kijken helpt je om te kiezen

Ontdekken wat je goesting geeft om elke dag met plezier aan de slag te gaan. Zingeving in je job maakt écht het verschil.

Als loopbaancoach loop ik graag een stukje met je mee. Het liefst van al in de natuur. Omdat groen zien zoveel deugd doet. We gaan na wat bij jou past. Staan stil bij wat je tegenhoudt om volop te kiezen voor het leven dat jij wil.

Hopelijk tot binnenkort. Gun jezelf dit cadeau. Je bent het meer dan waard!

  • Ondernemers
  • Work-life balance
  • Talentmanagement
  • Hoogsensitiviteit
  • Creatief generalisme
  • Perfectionisme

Bestel je cheques hier

Neem gerust contact op met ons voor verdere uitleg over de voorwaarden en procedure.

Aanvragen